Tələblər:
- Nahar: şirkət tərəfindən təmin olunur
- Qeydiyyat: AR əmək qanunveriliciyinə uyğun olaraq aparılır
- İstirahət vaxtı: həftədə 1 dəfə
Öhdəliklər:
- Restoranın fəaliyyətinin təşkili
- Standartların tələblərinə riayət edilməsinə nəzarət
- Müştərilərlə danışıqların aparılması
- Məhsulların keyfiyyətinə, saxlanma şəraitinə və müddətinə nəzarət
- Restorandakı bütün mətbəx avadanlıqlarının təmizlik və gigiyena standartlarına uyğun olmasının təmin edilməsi
- Sifarişlərin qaydalara əsasən qəbulunu tənzimləmək və nəzarət etmək
- Müştəri məmnuniyyətinin təmin olunması üçün tədbirlər görmək, daima yeniliklər edərək rəhbərliyə təkliflər vermək
- İşçi heyəti arasında daxili-nizam intizam qaydasına əməl olunmasına nəzarət etmək
- Heyətin iş qrafiki, istirahət günləri və daxili-nizam intizam qaydasına əməl olunmasına nəzarət etmək
- İşçi heyətinin seçimi, təlimləndirilməsi və motivasiyasında iştirak
- Gigiyena və təhlükəsizlik qaydalarına uyğun olaraq ehtiyac yarandıqda mətbəx personalına dəstək olmaq.
- Yüksək səviyyədə ünsiyyət qurabilmə və təşkilatçılıq qabiliyyəti
- Detallara diqqət etmək bacarığı
- Əmək intizamına riayət etmək
- Kollektivdə işləmək bacarığı
Vakansiyalardan daha tez xəbərdar olmaq üçün Telegram kanalımıza abunə olun!